3.784 persones, 64 colles i 48 carrosses desfilaran al Carnaval de Roses

2023-02-13 10:00

Entre el 16 i el 20 de febrer, Roses viurà una nova edició de la seva multitudinària festa de Carnaval, enguany recuperant la totalitat d’activitats després d’una edició de 2022 encara marcada per les restriccions de la pandèmia, en què només es van poder celebrar els actes a l’aire lliure. Amb 3.784 persones ja inscrites, es preveu superar la participació dels 4.000 "passants" durant les desfilades -comptant els grups que assisteixen cada any sense haver realitzat la inscripció prèvia- que, units als milers de persones que cada any s’apleguen per gaudir de l’espectacle, ompliran Roses de color i animació.

El Carnaval de Roses 2023 s’iniciarà dijous a les 10 de la nit amb una cercavila de benvinguda a Sa Majestat el Rei Carnestoltes, acompanyada per la banda de percussió Ociart. Un cop a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, el grup de versions Orquestra Mitjanit i el Dijous Kuit de la Joventut Rosinka, celebraran l’arribada del rei.

La música i el ball per a totes les edats i públics estan garantits un any més amb les actuacions programades pel Departament de Festes de l’Ajuntament: les versions dels grups Bruixa Express, Pelukass, Los 80 Principales i l’Orquestra La Principal de la Bisbal, juntament amb la discomòbil infantil de DJ Gres-k Planet, ompliran d’animació l’envelat de la plaça Frederic Rahola, mentre que les propostes musicals per al públic més jove vindran de la mà dels dj’s Lia Jensen, Mon DJ, DJ Dulo, DJ Office, Ruben Rider i Adrià Giner DJ, a l’escenari de la pista annexa del Pavelló d’Esports.