“Més Vila, millor ciutat” és l’eslògan de CiU per a les properes eleccions municipals a Figueres

2011-03-30 21:00

La federació de Convergència i Unió ha presentat, aquesta tarda a El Federal Cafè, la campanya dissenyada per a les properes eleccions municipals a la ciutat i amb la que l’alcalde de Figueres, Santi Vila, opta a la reelecció. L’eslògan principal és “Més Vila, Millor Ciutat”.

Tal i com ha explicat Santi Vila -que s’ha acompanyat d’altres membres de la candidatura com Marta Felip, Jordi Masquef i Mar Casas, i del responsable de noves tecnologies, Lluís Valero- des de CiU s’ha treballat en la confecció d’uns eslògans directes, clars i senzills, els quals transmeten els valors positius d’un projecte de ciutat iniciat fa quatre anys, però que té vocació d’anar a més, i continuar treballant per fer de Figueres una ciutat millor.

La candidatura de CiU també ha fet públic l’espot de campanya, que es projectarà en diferents suports i espais al llarg de les properes setmanes, i el lloc web. A www.mesfigueres.cat, a més de trobar tota la informació sobre la candidatura de CiU i el projecte de ciutat en què es treballa, hi destaca el protagonisme de les imatges i la interacció amb les xarxes socials. Un punt, aquest últim, que serà un dels aspectes a destacar abans i durant la campanya electoral.

En resum, Santi Vila ha presentat aquesta tarda una campanya pensada per posar en valor la feina feta, però sobretot per continuar treballant els propers quatre anys per fer de Figueres una ciutat millor.