Èxit del Trial de Nens a Figueres

2010-10-04 13:57

Després de l’èxit de les proves precedents del Campionat de Catalunya de l’any passat la Penya Motorista Figueres va organitzar novament aquest diumenge 3 una nova prova puntuable per a aquest campionat. La prova va constar de 6 zones en cadascuna de les quals es realitzaven 4 voltes.

En la categoria d’Iniciació Lluc Miquel va ser el guanyador per davant de Joel Rovira i Oriol Giró; en la categoria Aleví, Hugo Dufrese, que ja havia guanyat la prova l’any passat, es va emportar el primer lloc per davant d’Àlex López i Francesc Sans; en la categoria Base 80, la més concorreguda, el primer lloc va ser per Oriol Pi, guanyador també l’any passat, seguit de Sergi Farrés i de Marc Cots; en Promo 80 el primer classificat va ser Venanci Vidal, seguit de Marc Miquel i de Miguel Cepillos, i en categoria Invitats la victòria va ser per Miquel Gelabert.

Cal subratllar el bon paper del pilot empordanès Sergi Lagresa que va fer palesa a la seva progressió en el món del Trial. Hi va haver una bona afluència de públic, el temps va acompanyar en tot moment i va facilitar el desenvolupament de la competició. Les joves promeses del Trial català varen demostrar l’alt nivell del Trial català i el seu gran potencial per a continuar donant grans campions.