Èxit de matriculacions a l’Escola Municipal de Teatre Eduard Bartolí

2010-10-05 11:53

El nombre de matriculacions a l’Escola de Teatre Eduard Bartolí (EMTEB)superen amb escreix les realitzades en antigues edicions d'aules municipals a Figueres. Amb només quinze dies de matriculacions l'EMTEB ha triplicat els alumnes de l'any passar, situant la xifra d’alumnes inscrits en més de 160.

“Les AMPAS s'estan implicant de forma excel·lent en el projecte i això farà que disposem d’una pedrera de mainada important que practicarà i per tant potenciarà el món del teatre a la nostra localitat”, explica el regidor de Cultura, Richard Elelman, qui afegeix que “tot això ens fa ser molt optimistes per aconseguir una escola de teatre potent a curt termini”.

L'EMTEB té una plantilla de  dotze  professors i professores, els quals realitzaran els cursos al Teatre municipal El Jardí, a la Cate, al Casino Menestral i a les AMPAS de Figueres. Els nens, nenes, avis, avies, pares, mares i amics que vulguin formar part de l'escena teatral de Figueres, tenen temps fins al 15 d'octubre per apuntar-se i gaudir de tots els seus avantatges.