'La Nit dels Morts' de Roses es farà a la Ciutadella el dissabte 5-N

2011-10-29 09:30

El proper dissabte 5 de novembre la Ciutadella de Roses acollirà "La Nit dels Morts 5. El nucli de tota maldat". Aquest passatge del terror organitzat per l'Embranzida Jove, arriba enguany a la seva cinquena edició i tindrà com a escenari el baluard de Sant Jaume de la Ciutadella.

Des dels seus inicis, l'any 2007, aquest esdeveniment s'havia realitzat al Teatre Municipal de Roses acompanyat d'un espectacle infantil, castanyada i concerts. Atesa la massiva afluència de públic, que l'any passat va rondar les 800 persones, l'organització ha decidit traspassar La Nit dels Morts a la Ciutadella de Roses, espai que ofereix una millor ambientació i on es podrà donar cabuda a tot el públic. L'Embranzida ha decidit també prescindir en aquesta ocasió de l'espectacle infantil i l'actuació musical, per abaratir costos i centrar-se en perfeccionar el passatge del terror.

En aquesta edició hi participaran un centenar de persones de totes les edats, entre actors i col·laboradors, consolidant-se així com una activitat tradicional de Roses. L'activitat s'iniciarà a les 19.30 h amb un espectacle pirotècnic i de percussió a càrrec de l'associació Senyors del Foc de Castelló d'Empúries. Tot seguit, a les 20h, s'obriran les portes del passatge del terror.

El passatge consistirà en un circuit guiat a través del Baluard de Sant Jaume de la Ciutadella de Roses on succeiran diferents escenes enllaçades per un argument central, que aportarà al públic disposat a passar-ho bé, una sensació de terror única.

L'Embranzida Jove comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i el suport de les associacions rosinques Xarxa de Convivència de Roses, Arofes, Creu Roja de Roses L'entrada al passatge tindrà un preu de 2€, que s’emprarà al finançament de l’associació.