Victòria per al sènior femení del CP Jonquerenc davant l'Sferic de Terrassa, 4-2

2012-05-01 22:30

El sènior femení del CP Jonquerenc s'ha acomiadat aquest cap de setmana de la lliga amb un bon regust de boca, ja que va disputar un gran partit i es va poder imposar a l'Sferic de Terrassa. Les altempordaneses van començar pressionant les seves rivals, i això els va permetre agafar el domini del partit des del primer minut. Però malgrat que disposessin de força oportunitats, en el primer temps només van poder anotar un gol, de manera que van arribar a la mitja part amb un 1-0 al marcador. A la represa, la tònica del partit no va canviar: el domini va seguir sent de les locals, però van seguir fallant moltes boles. Tot i així, es van acabar imposant per 4-2, de manera que van sumar els tres últims punts de la lliga, i ocupen en el vuitè lloc de la classificació de Primera Catalana.

El sènior masculí, per la seva banda, es va enfrontar al GEiEG en un dels partits que, a priori, es presentaven com a més complicats, ja que els gironins ocupen el segon lloc de la taula, però els van plantar cara fins al final, on el resultat va ser de 7-10.

També va estar a punt de guanyar el prebenjamí A, que s'enfrontava al Farners, primer classificat (no ha perdut cap partit). El joc va ser tan ajustat que tant la primera com la segona part van acabar amb un 0-0 al marcador. I quan tot semblava indicar que la tercera part acabaria igual, els nens entrenats per l'extècnic jonquerenc Josep Garriga van anotar el 0-1 quan faltava un minut i mig pel final de l'encontre. Així, els de Santa Coloma de Farners es van poder endur els tres punts guanyant per 2-3. Malgrat aquesta derrota, els petits altempordanesos es mantenen tercers de la lliga preferent.

Pel que fa als benjamins, aquest cap de setmana han disputat dos partits i, curiosament, tots dos a casa i contra el GEiEG. Dissabte, es van enfrontar al GEiEG A, un dels millors equips de la categoria, que va demostrar la seva superioritat a la pista derrotant els jonquerencs per 1-9. Diumenge, però, la truita es va girar, i van ser els jonquerencs els que van demostrar la seva superioritat davant del GEiEG B. Van guanyar per 5-1.

Per últim, l'aleví es va enfrontar a l'Olot, i no va tenir gaire sort. Tot i que fossin els locals els que s'avancessin en el marcador, els garrotxins van poder capgirar el marcador abans del descans, al què van arribar amb un 1-2. A la segona part, el ritme del partit va serguir sent força intens, amb molts atacs i contraatacs que donaven oportunitats als dos equips. Els olotins, però, van tenir més sort de cara a porteria, i van poder guanyar per 2-5.