Uns 80 Ferrari circularan per la comarca aquest cap de setmana

2013-04-25 15:30

Roses i Peralada rebran aquest cap de setmana una vuitantena de Ferraris assistents a la trobada organitzada per Scuderia Ferrari Club Costa Brava. Durant la seva estada a la comarca, els participants realitzaran diverses mostres i exhibicions, que en el cas de Roses tindran com a escenaris principals la Ciutadella, l'avinguda de Rhode i el Port Esportiu de la població. 

El primer dels actes tindrà lloc a Roses dissabte 27 d'abril, amb la desfilada de Ferraris des de l'Hotel Montecarlo fins al dic de recer del Port Esportiu, on s'exposaran, i des d'on prosseguiran a continuació la seva ruta fins a la Ciutadella de Roses. Un cop allà, el pati d'armes del recinte acollirà una exposició dels vehicles participants. A la una està prevista la presentació de l'Scuderia Ferrari Club Costa Brava a Peralada, els vehicles s'exposaran als jardins del Castell.

L'endemà diumenge, a partir de les 16.30 h, el tram de l'avinguda de Rhode que transcorre entre les rotondes de la carretera de Vilajuïga i de l'oficina de Turisme de Roses, serà l'escenari d'una gimcana on els conductors d'una vintena de Ferraris, hauran de demostrar les seves habilitats al volant realitzant diferents proves. 

 

Lloc de cerca

200240292-0d4080e3c4/50000000.png