Uns 80 Ferrari circularan per la comarca aquest cap de setmana

2013-04-25 15:30

Roses i Peralada rebran aquest cap de setmana una vuitantena de Ferraris assistents a la trobada organitzada per Scuderia Ferrari Club Costa Brava. Durant la seva estada a la comarca, els participants realitzaran diverses mostres i exhibicions, que en el cas de Roses tindran com a escenaris principals la Ciutadella, l'avinguda de Rhode i el Port Esportiu de la població. 

El primer dels actes tindrà lloc a Roses dissabte 27 d'abril, amb la desfilada de Ferraris des de l'Hotel Montecarlo fins al dic de recer del Port Esportiu, on s'exposaran, i des d'on prosseguiran a continuació la seva ruta fins a la Ciutadella de Roses. Un cop allà, el pati d'armes del recinte acollirà una exposició dels vehicles participants. A la una està prevista la presentació de l'Scuderia Ferrari Club Costa Brava a Peralada, els vehicles s'exposaran als jardins del Castell.

L'endemà diumenge, a partir de les 16.30 h, el tram de l'avinguda de Rhode que transcorre entre les rotondes de la carretera de Vilajuïga i de l'oficina de Turisme de Roses, serà l'escenari d'una gimcana on els conductors d'una vintena de Ferraris, hauran de demostrar les seves habilitats al volant realitzant diferents proves.