Un treballador d'una empresa de construcció de naus mor a Cistella en caure d'uns deu metres

2014-07-08 13:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de l’Alt Empordà (Figueres) han rebut l’avís d’un accident laboral en un mas de la població de Cistella. 

Quan els mossos han arribat al lloc dels fets han constatat que, per causes que encara es desconeixen i s’investiguen, un treballador d’una empresa dedicada a la construcció de naus es trobava col·locant unes bigues a la coberta d’una granja.

El treballador, un home de 63 anys, nacionalitat espanyola i veí de Jafre (Baix Empordà) hauria caigut des d’una alçada d’uns deu metres.

A l’accident s’han desplaçat diverses dotacions de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’ABP de Figueres, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres i del Departament de Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.