Trobada per a reviure els campaments de la IAEDEN als Aiguamolls

2017-03-20 20:00

El diumenge 7 de maig, als Aiguamolls de l’Empordà, es realitzarà una trobada de tots aquells qui han participat a les activitats, campaments, camps de treball, camps temàtics o rutes que la IAEDEN ha organitzat durant 35 anys. La intenció és reunir a tots aquells qui van venir de monitors, participants, cuiners o simples visitants perquè puguin reviure per un dia l’esperit, els valors i les activitats que es realitzaven i encara es realitzen als campaments, i ho comparteixin amb la seva família i amics. 

El diumenge 7 de maig, a partir de les 10h del matí els Aiguamolls de l’Empordà (Cortalet) tornarà a tenir un campament muntat, on s’hi realitzaran tallers, gimcanes, visites guiades entre d’altres sorpreses. Les activitats de la trobada estan obertes a tothom que tingui ganes de conèixer els Aiguamolls i/o les activitats que es realitzen en els campaments de natura.

Un dels objectius de la trobada és reviure amb el màxim de públic possible els valors que es treballen en els campaments i camps de treball com l'estima i respecte per la natura, el coneixement dels valors naturals de flora i fauna de la nostra terra, el coneixement d’aspectes de la nostra història (formació de l’Empordà, com es vivia al llarg dels segles en els aiguamolls, campanyes de defensa dels aiguamolls de l’Empordà i del Cap de Creus) i el servei comunitari en un parc natural, col·laborant en les tasques de manteniment i conservació.