Tres pantalles digitals i un drone complementaran el tuitpregó de la Santa Creu de Figueres

2014-04-24 15:00

Aquest dimecres s’ha confirmat la localització de les pantalles digitals que retransmetran en directe i via twitter, el proper dissabte 26 d’abril, el pregó inaugural de les Fires i Festes de la Santa Creu 2014 de Figueres. A la pantalla gegant que s’instal·larà només el dissabte a la mateixa plaça de l’Ajuntament, s’hi sumaran dues de fixes que aquests dies ja s’estan col·locant a la plaça Ernest Vila (cantonada amb carrer Blanch) i a tocar del Centre Formació Integrat Ferran Sunyer i Balaguer (a tocar de la rotonda que uneix l’avinguda Vilallonga amb la ronda Sud). Aquest

A més, s’ha confirmat que un drone sobrevolarà la plaça de l’Ajuntament durant el pregó per prendre imatges aèries de l’acte. L’aparell també s’utilitzarà durant altres dies de la festa major amb l’objectiu d’aconseguir i proporcionar una visió diferent de les festes de la ciutat.

Com es va fer públic la setmana passada, el pregó que faran Els Pastorets de Figueres -amb motiu del seu 90è aniversari- es retransmetrà via twitter amb les etiquetes #tuitpregó i #santacreu2014. Unes etiquetes que es posen a disposició de tots els usuaris de les xarxes socials perquè es converteixin en pregoners de les Fires i Festes de la Santa Creu 2014 i expliquin, al dia i al detall, de les activitats que participen.

D’altra banda, Els Pastorets de Figueres ja han ultimat tots els detalls relacionats amb el seu pregó i que van més enllà del text. De moment només podem confirmar que pastorets, àngels o diables -amb les respectives caracteritzacions i efectes especials-  faran del pregó 2014 una experiència única. Més detalls, el dissabte a partir de les 18 hores.