Tres castells de 7 dels Vailets de l'Empordà en la seva millor actuació

2015-05-18 10:00

Diumenge a la tarda la colla castellonina va realitzar la millor actuació castellera de la seva història, acompanyats de la Colla Jove de l’Hospitalet i els Xerrics d’Olot.

La diada va començar amb un pilar de 4 caminant, compost per joves castellers que han assolit una construcció molt sòlida , precedint el primer pilar de 4 de la tarda. Seguidament van obrir ronda de castells  amb un repte important, el 4 de 7 amb agulla. Tot i que el castell es va mostrar tremolós pels nervis inicials, el van descarregar començant així la que seria la millor diada castellera de la seva curta història. En segona ronda van encarar el 3 de 7 amb agulla, un castell que només havien assolit al concurs de castells de Torredembarra i que se’ls havia resistit fins ara, però que el van poder descarregar davant l’emoció del públic. Per últim, el que semblava ser el castell més assequible pels castellonins, el 4 de 7, el van iniciar amb males mides, i van haver de desmuntar-lo amb quarts col•locats. Al segon intent, però, van poder-lo descarregar, completant així, els tres castells de 7. Per arrodonir la diada, els Vailets van exhibir un vano de 5 molt sòlid. 

Aquesta actuació, a inicis de temporada, demostra el bon estat de forma de la colla castellonina, que completa una actuació d’alçada en la plaça on van aconseguir els majors reptes en anterioritat.

Lloc de cerca