The Excitements, The Limboos i The Sey Sisters per cloure el Festival de Peralada

2015-08-13 18:00

Una excitant Black Night tancarà la 29a edició del Festival Castell de Peralada. Serà aquest dissabte 15 d'agost amb tres grups; The Excitements, The Limboos i The Sey Sisters. Són les bandes més representatives del segell Penniman Records Rhythm and Blues Review a l’estil del que oferien les grans discogràfiques americanes dels anys setanta.

Serà un nit en el que la música no s’aturarà ni entre les transicions entre banda i banda. La proposta consisteix en una autèntica descàrrega de soul y Rhythm and Blues old school.

The Excitements és un grup nascut l’any 2009 i és una banda que s’ha fet un nom arreu d’Europa. En els seus directes, damunt dels escenaris de clubs i festivals  internacionals, s’han guanyat a un públic al que li agrada la música sincera, enèrgica i autèntica.  Han aparegut en cartells de festivals com el Paleo Festival de Nyon, el Garrokoch francés, el Shambala Festival del Regne Unit, el Festival de Jazz de Sant Sebastià o els dos concerts consecutius que van fer al Royal Albert Hall de Londres, entre d’altres.

The Limboos, és un grup de recent creació que ofereix un so descrit com a Exotic Rhythm  and Blues. És un reflexa de la seva obsessió per la música  afroamericana, per una banda, i la exuberància dels ritmes caribenys, en la més pura tradició mestissa de ciutats com a Nova Orleans. Amb el disc debut d’aquesta banda gallega Space Mambo  han sabut aconseguir la perfecta combinació que molts grups cerquen durant la seva carrera: so, actitud i grans actuacions. 

The Sey Sisters és un espectacular trio de veus negres que conviden a fer un sentit viatge musical pel gospel més arrelat en el soul i el Rhythm and Blues. Cants impregnats de profunda emoció i espiritualitat que sorgeixen de la lluita contra la injustícia i l’esperança en el futur.  Aquestes germanes, originàries de Ghana, actuen per tot el món amb les seves increïbles veus. Transmeten el poder de la música que corre per les seves venes. En aquesta ocasió cantaran acompanyades per la formació The Excitements.