Tastets Surrealistes va servir més de 4.300 menús en 26 establiments de Figueres

2015-07-20 18:00

La tercera edició dels Tastets Surrealistes, organitzada per Comerç Figueres i l’Ajuntament de Figueres, ha tancat amb un èxit d’assistència i qualitat. En aquesta edició s’ha augmentat el nombre d’establiments participants, oferint-ne un total de 26, i també ha estat la que ha tingut més bona acollida i èxit, tant per la qualitat com per la varietat de les propostes servint més de 4.300 menús. A més, també s’ha comptat amb activitats organitzades paral·lelament, que han ajudat a consolidar els Tastets i a implicar tota la ciutat.

Enguany, com a novetat per potenciar i fer difusió exterior d’aquest esdeveniment, s’ha fet coincidir el concurs Instagram Your City, impulsat pel Patronat de Turisme Costa- Brava, amb els Tastets Surrealistes,  perquè tots els usuaris d’Instagram poguessin pujar les fotografies dels amb les següents etiquetes: #tastetssurrealistes  #visitfigueres  #incostabrava  #gastronomia. Els tres guanyadors han estat:

Primer premi: @betibru. Ha guanyat una taula per a dues persones al Duran Hotel & Restaurant.

Segon premi: @jordioliveres. Ha guanyat una taula per a dues persones al restaurant El Motel (Hotel Empordà).

Tercer premi: @toticasademont. Ha guanyat una càmera de fotos gentilesa de Comerç Figueres.

Gràcies a aquesta iniciativa es va aconseguir organitzar durant un matí una ruta amb 45 instagramers per la majoria dels establiments dels Tastets. En total es van recollir més de 600 imatges que van ser compartides a Instagram per usuaris que junts sumen més de 35.000 seguidors.

Els 26 establiments que van oferir Tatstets Surrealistes van ser Antiga Brasa, Cal Music Restaurant-Taverna, Can Modest, Cap i Pota, Coordenades Restaurant, Cuina 22, Duran Hotel & Restaurant, El Dynàmic, El Motel (Hotel Empordà), El Pa Volador, El Vermut, Empòrium, Granada Vins, La Queixalada, Lizarran Figueres, Mesón Asador, Montserrat Càtering, Nou Saboya, Restaurant Annie-Hall, Restaurant Antaviana, Restaurant Bon Retorn, Restaurant Can Costa, Restaurant Can Quim, Restaurant Nou Imperial, Restaurant Trànsit i Txot’s Sidreria.

Foto guanyadora: @betibru

Lloc de cerca

200240292-0d4080e3c4/50000000.png