Sisters&Ro obre la seva primera botiga de Catalunya a Figueres

2016-10-18 20:00

La franquícia multimarca Sisters&Ro ha obert la seva primera botiga de Catalunya al carrer Forn Baix, 8 de Figueres. Va començar la seva activitat comercial el passat 8 d'octubre però serà aquest divendres dia 21 quan farà la seva inauguració oficial. Des de les 5 de la tarda totes les persones que visitin la botiga seran obsequiades amb una copeta de vi. A més, per a celebrar la inauguració, totes les compres que es facin aquest divendres tindran un descompte del 10%.

A part d'aquesta promoció n'ofereixen una altra per a totes les compres superiors a 50€ realitzades del 15 d'octubre al 15 de novembre. Els clients obtenen 5€ de descompte per a pròximes compres superiors a 50€ que es facin del 16 de novembre al 15 de desembre. Per a aquesta promoció cal presentar el flyer publicitari que també es pot descarregar en format digital. 

Sisters&Ro és una franquícia multimarca (Scotch & Soda, Nice Things, Wild Pony, Ben Sherman, Vila, Paisie...). Ofereix roba i complements per a dona i home d'estils diversos i accessible a totes les butxaques i talles. Eli i Míriam Arenas són les responsables de l'establiment de Figueres. En aquest enllaç coneixereu més detalls de la passió per la moda d'aquestes dues germanes.