Se salta un control a Pont de Molins i el detenen a Figueres amb cocaïna per valor de 83.000 euros

2017-06-20 17:30

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el passat 18 de juny a Figueres, un home de 31 anys, de nacionalitat marroquina i veí de  Figueres, com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària i un delicte contra la salut pública.

Els fets van tenir lloc el mateix dia durant un control d’alcoholèmia que s’havia muntat a la carretera N-II, a l’altura del punt quilomètric 762,3, dins del terme municipal de Pont de Molins. Cap a la una de la matinada, els agents van observar una furgoneta que, en veure el control policial, va fer mitja volta. Immediatament es va iniciar un seguiment per tal d’aturar el vehicle escàpol. Durant el seguiment, la furgoneta va circular temeràriament, envaint constantment el carril contrari, posant en risc a la resta d’usuaris de la via que, fins i tot, en alguna ocasió van haver d’esquivar-la.

El conductor fugitiu va entrar a la ciutat de Figueres fent tot tipus d’infraccions i finalment va accedir a l’aparcament de la plaça de l’Escorxador on, després d’impactar amb quatre vehicles que estaven estacionats, es va aturar. En aquell moment, els mossos van aconseguir detenir al conductor com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària.

A més, a l’interior del vehicle els agents van localitzar tres paquets de cocaïna amb un pes de dos quilos, que tindria un valor al mercat d’uns 83.000 euros. Per aquest motiu també se li va atribuir un delicte contra la salut pública.

El detingut, que tenia antecedents, va passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.