Roses celebrarà el Dia de les Dones a diferents actes al teatre

2014-02-26 14:00

El proper dimecres 5 de març, l'Ajuntament de Roses organitza una programació especial amb motiu del Dia Internacional de les Dones, commemoració reconeguda per l'ONU i que se celebra el 8 de març de cada any. Els actes, que s'iniciaran a les 20,30 hores i tindran lloc al Teatre Municipal, inclouran la inauguració d'una exposició, una entrevista de Guillem Terribas a l'advocada Teresa Seseras, i la lectura del manifest institucional de commemoració.

El primer acte previst és la inauguració de la mostra allotjada al mateix Teatre Municipal de Roses que porta per títol “Dones d'empresa”. Aportada per l'Institut Català de les Dones, l'exposició fa visibles les aportacions històriques de les dones a l'activitat empresarial de Catalunya, donant a conèixer les habilitats d'un conjunt d'empresàries que, cadascuna en el seu terreny, van desenvolupar les seves particulars formes de lideratge i van contribuir així a enriquir l'activitat econòmica del país.

L'acte central de la jornada consistirà en una entrevista que el llibreter i promotor cultural Guillem Terribas (Llibreria22), realitzarà a l'advocada rosinca Teresa Seseras. Al llarg de la seva trajectòria professional, Seseras ha estat la primera Defensora del Ciutadà de l'Ajuntament de Girona i la primera dona que va exercir a l'Audiència de Girona.

Com a tancament de l'acte, tindrà lloc la lectura del manifest institucional de commemoració del dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Lloc de cerca

Array