Roses celebrarà el Dia de la Música amb 9 concerts el dissabte 17 de juny

13.06.2017 09:35

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Música, Duel de Guitarres, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, oferirà el proper dissabte 17 de juny, una nova edició del Dia de la Música. La proposta comptarà amb la participació de 9 formacions de diferents gèneres i estils que actuaran al llarg de la tarda-nit en dos escenaris habilitats a aquest efecte a la Riera Ginjolers.

La rambla de la Riera Ginjolers serà el centre neuràlgic de la jornada, on els dos escenaris que s’instal·laran, alternaran les diferents actuacions que s’aniran succeint a partir de les 16 hores. Com en edicions anteriors, un apartat important del programa està destinat a formacions rosinques i de la comarca, que mostraran la producció musical que s’està realitzant ara mateix al municipi i al seu entorn més proper.

D’altra banda, les actuacions dels grups Trece Días o 9Son, amb una major trajectòria i posicionament dins el món musical català, completaran l’oferta musical de la jornada. Els gèneres seran també molt variats, anant des del pop i rock, fins a les havaneres, la rumba o les versions, per omplir una tarda i vetllada de més de 9 hores de música ininterrompuda. 

Volver

Buscar en el sitio

© 2006-2014 Tramuntana TV

Queda prohibida la reproducció dels continguts sense autorització expressa. Article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual