Revisen l'estat actual del Camí de Ronda de Llançà

2017-05-04 19:00

Al llarg d’aquest matí de dijous, els Serveis Tècnics de l’Ajuntament de Llançà representats pel Regidor d’Obres i Serveis i Infraestructures, Joan Carles Mora i, l’aparellador municipal, Josep Alegrí, han tingut una reunió amb representants de la Dirección General de Sostenibilidad de la Costa y el Mar la qual depèn del Ministerio de Agricultura, Alimentación, Pesca y Medio Ambiente. En concret José Luis Tostado (Cap de Projectes i Obres), Jordi Garcia  (Cap de Domini Públic) i Jordi Planella (Director de Serveis de Costes).

Han revisat els trams del Camí de Ronda recentment executats entre les platges de La Gola i La Farella i, tractar les properes actuacions que seran la millora de la connexió entre les platges de Les Tonyines i Cau del Llop.

Segons el regidor Joan Carles Mora, “la reunió ha estat molt positiva ja que entre els dos organismes estem treballant per millorar un dels nostres recursos més importants com son els Camins de Ronda els quals, cada  vegada més, son més  utilitzats per tots els residents i visitants de Llançà.”