Reforma i ampliació del Centre Cívic del barri de la Marca de l’Ham

2011-04-21 13:00

Actualment s’està duent a terme la reforma i l’ampliació de l’actual Centre Cívic de la Marca de l’Ham, que amb la bona acceptació ciutadana que ha tingut en aquests anys d’activitat s’havia quedat petit. La reforma inclou 997,53 m2 d’obra nova construïda.

El projecte preveu la unió de les dues parts de l’edificació actual i l’ampliació en la part nord, que ocuparà part de l’actual pista esportiva. També hi haurà un nou accés a l’edifici que se situarà en el carrer de les Moragues. Aquest vial esdevindrà l’eix d’equipaments del barri, i per tant el projecte hi preveu aquest nou accés i també situar-hi la sala polivalent, que serà l’espai més representatiu de l’estructura.

El vestíbul serà la peça clau del nou edifici, ja que es convertirà en l’espai al voltant del qual s’organitzarà tot el desenvolupament del centre cívic. El centre també preveu un nou espai escènic tipus auditori, que permet la possibilitat d’utilitzar-lo de forma independent de la resta de l’edifici, una zona de magatzem i camerinos, un soterrani amb funcions de magatzem, l’ampliació de vestidors i una zona porxada a la zona de la pista.

Un dels elements destacats serà l’espai polivalent i sala de dansa, que amb la nova situació permet alliberar la planta baixa per situar-hi els espais de gent gran i infantils. Les noves sales taller, l’espai lúdic infantil, l’espai per a la gent gran, l’aula d’informàtica, i les sales de format mitjà i despatxos completaran la distribució d’àmbits de l’edifici resultant.

 

Lloc de cerca