Quinze alumnes del Cendrassos gaudeixen d'una beca Erasmus+

2017-06-20 10:00

Aquest curs, i fins el pròxim setembre, quinze alumnes i dues professores de cicles formatius de l’institut Cendrassos gaudiran d’una beca Erasmus+ per poder realitzar les seves pràctiques FCT (formació en centres de treball) a l’estranger, els primers i per a realitzar estades formatives i “job shadowing” les segones.

Els alumnes, realitzen una estada  d’entre un i dos mesos en empreses on desenvolupen activitats relacionades amb el seus estudis (informàtica i gestió i administració) als seus respectius països de destí -Àustria (Wolfsberg), Irlanda (Dublín, Cork i Wexford) i Anglaterra (Plymouth)-. Així, durant aquest curs hem pogut trobar, “ambaixadors” del Cendrassos reparant ordinadors al centre de Dublín, a les oficines centrals d’una empresa dedicada a la restauració i al càtering o desenvolupant una enquesta online per a implementar-la posteriorment a la pàgina web de la companyia austríaca, entre d’altres.

Les estades formatives de les professores, a  Lituània i Irlanda, permeten visitar tant empreses simulades i la central de simulació com empreses reals del territori, conèixer noves metodologies de treball, fer intercanvi de bones pràctiques tant amb docents del país d’acollida com amb els professionals espanyols acompanyants i iniciar nous acords de cooperació entre centres.

Aquestes mobilitats estan emmarcades dins del projecte d’impuls de les llengües del centre i l’objectiu és consolidar i ampliar aquestes experiències tan enriquidores.