Quartet Mèlt, Cesk Freixas i Crossing entre els 8 concerts del Claustre de Sant Domènec de Peralada

2016-05-26 18:00

S'ha presentat la 21a edició del Cicle de Concerts del Claustre de Sant Domènec de Peralada. Aquest estiu es podran veure 8 concerts molt variats. Començarà el diumenge 10 de juliol amb el Quartet Mèlt, popular pel seu èxit en el programa "Oh happy day" de TV3. També hi haurà el concert Any Granados amb les pianistes Misaki i Asami el dia 15 i el grup Crossing en format acústic el dia 24.

Ja el mes d'agost, el dia 1, l’actriu Montse Germán i el músic Ferran Pisà donaran vida al "Llibre d'Amic e Amat" a l’Església Romànica de Vilanova de la Muga, l'únic concert que no es farà al Claustre de Sant Domènec. El 5 d'agost serà el torn del jazz tradicional amb la Gumbo Jass Band i el 8 d'agost la soprano Anna Niebla i la pianista Olga Karitonina retran homentage a un dels més grans compositors d’òpera italians, Giacomo Puccini.

L'11 d'agost Neus Mar oferirà "havaneres en femení" i el cicle es tancarà el 19 d'agost amb el cantautor Cesk Freixas presentant el seu cinquè disc "Protesta". Les entrades són gratuïtes excepte per al primer i l'últim, el Quartet Mèlt i Cesk Freixas, que costen 5 euros.

Durant el transcurs de l’acte, Abigaïl Prat, directora del Cicle i Rosa Cortada, regidora de Cultura de Peralada, han presentat la programació i les novetats marcades en aquesta 21a edició del Cicle de Concerts de Sant Domènec que es celebrarà durant els mesos de juliol i agost d’enguany. L’acte també ha comptat amb la participació de Pere Torrent, Alcalde de la vila i Oriol Aguilà, director del Festival Castell de Peralada, que ha fet un repàs de la programació del 30è aniversari del Festival de Peralada.