Polítics i empresaris es mobilitzen a favor d'elBulli Foundation

2014-09-21 19:00

L'acte de suport a elBulli Foundation organitzat per l'Estació Nàutica Roses-Cap de Creus i Comerç de Roses ha reunit aquest diumenge a cala Montjoi representats polítics, empresaris i ciutadans que han expressat el seu suport al projecte de Ferran Adrià.

El naturalista Jordi Sargatal ha explicat als assistents que considera que el projecte no ha de representar problemes mediambientals a la zona i el president dels comerciants rosincs Miquel Gotanegra ha destacat el seu paper dinamitzador. L'arquitecte del projecte Enric Ruiz-Geli ha explicat les seves característiques mostrant una maqueta als assistents.

Entre els assistents també hi havia els cuiners Josep i Joan Roca del Celler de Can Roca, el president de la Diputació Joan Giraut, l'alcaldessa de Roses Montserrat Mindan, els alcaldes de Cadaqués, Castelló d'Empúries i Borrassà i l'exalcalde de Figueres Joan Armangué.

Aquesta concentració favorable a elBulli Foundation es produeix després que, en les darreres setmanes, es recollissin a través d'internet més de 75.000 signatures contràries a l'emplaçament a cala Montjoi. A dia d'avui el nombre de firmes supera ja les 80.000.