Per malaltia de Tomeu Penya es posposa el concert a Vilabertran fins el 15 de juliol

2011-07-08 19:30

Per malaltia de Tomeu Penya, s'ha anul·lat el concert previst pel dissabte 09 de juliol a Vilabertran al festival Sons del Món i queda posposat pel divendres 15 de juliol. L’entrada del dia 9, serà vàlida pel concert del proper divendres . 

Les persones que vulguin la devolució dels diners de la seva entrada, tenen temps fins el dimarts 12 de juliol a les 15:00 hores, per reclamar-la.

Com fer-ho?: Les persones que hagin comprat la seva entrada per internet, han d'enviar un e-mail a: premsa@promoartsmusic.com amb el nom que figura a l’entrada, el mail des d’on es va comprar l’entrada, i el número de compte a on vulguin que li siguin retornats els diners.

Les persones que hagin comprat la seva entrada al Restaurant la Sínia de Vilabertran, tenen temps fins el dimecres 13 de juliol per recuperar els seus diners. Els diners es tornaran sempre i quan es portin les entrades que es van adquirir.

Sopars
El sopar també es posposarà pel divendres 15 de juliol . Els tiquets del sopar que ja estàn adquirits seràn vàlids per aquest dia. Les persones que vulguin la devolució dels seus diners, tenen temps fins el dimarts 12 de juliol a les 15:00 hores, per reclamar-ho.

Com fer-ho?: Les persones que hagin comprat la seva entrada per internet, hane enviar un email a: premsa@promoartsmusic.com amb el nom que figura a l’entrada, l'e-mail des d’on es va comprar l’entrada i el número de compte a on vulguin que li siguin retornats els diners.

Les entrades per a aquest concert estaven pràcticament exhaurides.