Octoclubssy torna a l'envelat de les Fires de Figueres amb el ritme dels anys 80

2014-04-20 16:00

Després de la bona acollida de la festa remember de l'any passat, Octoclubssy torna a programar dues jornades a les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres.

Serà els dies 25 i 26 d'abril, divendres i dissabte, per donar inici a la festa de la capital de l'Alt Empordà des de l'envelat de plaça Catalunya.

La “Festassa” serà la nit de dissabte amb la millor música que va sonar a la històrica discoteca Octopussy d'Empuriabrava durant els anys 80 i 90. La intenció és reviure aquell ambient i arribar a un públic d'entre 35 i 50 anys majoritàriament que ja se'ls fa feixuc anar a l'Embarraca't i prefereixen ballar amb les cançons de la seva joventut abans que fer-ho amb una orquestra.

D'aquesta manera l'envelat es convertirà en la pista de ball d'una discoteca on sonaran els èxits de Michael Jackson, Madonna, Modern Talking, Sabrina i tants d'altres per retornar a l'època dorada de les macrodiscoteques.

Aquest any la festa d'Octoclubssy es multiplica. Començarà divendres a les 7 de la tarda amb un Playback solidari de l'Associació Ona. Ja de nit, a les 11, serà el tron de l'històric radiofonista Albert Malla que, per primer cop, portarà a Figueres la selecció musical del seu Cocodril Club, un autèntic viatge perls èxits musicals des dels 60 als nostres dies. La sessió la complementaran antics DJ's del pub d'Octopussy com Josep Serra, Rafel Renart, David Catà i Carles Pujol amb una selecció de cançons de la “movida” i del rock català.

El dissabte, abans de la gran “festassa” nocturna que repartirà bosses de cotilló com si d'un cap d'any es tractés, hi haurà una sessió per a adolescents des de les 7 de la tarda. Serà una “disco-light” sense alcohol amb quatre joves DJ's, Aitor, Goro, One Ride i Maniak 87 que punxaran la música més actual i omplint així una reivindicació dels nois i noies de 14 a 18 anys amants del so més ballable dels darrers anys.

Hi haurà servei de bar amb entrepans freds i calents. Els beneficis d'aquesta barra seran per a l'Associació Ona.