Noves accions contra ocupacions il·legals als carrers Torres i Bages, Ter i Caserna de Figueres

2015-07-31 17:00

La Guàrdia Urbana de Figueres, juntament amb la companyia elèctrica Endesa i l’empresa municipal Fisersa, han realitzat aquest matí un nou control de comptadors de llum i aigua en un bloc situat al número 20 del carrer Torres i Bages.

Aquest control, s’ha realitzat gràcies a la col·laboració dels veïns a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Figueres.

Arran de la publicació de la notícia del dispositiu realitzat contra les ocupacions il·legals en un edifici del carrer Albera al perfil de Facebook de l’Ajuntament, els veïns d’aquest bloc del carrer Torres i Bages 20, van escriure un missatge informant que estaven patint una situació similar.

Després que la Guàrdia Urbana realitzés les primeres comprovacions aquesta setmana, avui s’ha iniciat el primer control dels comptadors de l’edifici, amb el resultat de 25 comptadors d’aigua regularitzats i 2 de llum.

Aquesta col·laboració dels veïns, ha servit també per evitar una ocupació exprés que es va detectar ahir al vespre en un domicili del carrer Ter 50, i que gràcies a la ràpida actuació de la Guàrdia Urbana, es va poder aturar a temps.

El Tinent d’Alcalde i Regidor de Seguretat Ciutadana i Habitatge, Pere Casellas anuncia que “seguirem realitzant aquests controls allà on sigui necessari, per poder tenir una radiografia clara de les ocupacions a la ciutat i actuar amb més eficiència.”

L’Alcaldessa Marta Felip remarca la importància de la col·laboració i complicitat dels veïns per poder detectar aquestes ocupacions i actuar amb la major rapidesa possible.

Paral·lelament, avui, la Guàrdia Urbana també ha realitzat un dispositiu contra el frau elèctric al carrer Caserna 9, amb el resultat de 7 comptadors desconnectats.