No queden entrades pel concert de Sharon Corr a Sons del Món

2014-07-14 17:00

Aquest cap de setmana continua la setena edició del Sons del Món, el festival de referència dels amants del vi i la música de les comarques gironines. Un certamen que programa al llarg de juliol concerts maridats amb vins de la Ruta del vi DO Empordà, en espais únics i amb encant com el Conjunt Monàstic de Vilabertran, la Ciutadella de Roses i la Plaça de la Basílica de Castelló d’Empúries.

La propera cita és doble. Divendres actuen Deu de veu, un grup vocal format per catorze membres. El seu primer disc es titula “Junts”, i és així com han aconseguit guanyar el concurs “Oh Happy Day” de TV3. La seva música reinterpreta a capella cançons d’estils variats, com la cançó tradicional catalana, el gospel o el pop-rock.

Dissabte serà el moment de viure el que serà un dels moments més intensos del Sons del Món: El concert de Sharon Corr. La violinista i compositora irlandesa coneguda per liderar The Corrs va començar una carrera en solitari el 2009 que ja compta amb dos discos. La seva elegància, la seva feminitat, la seva veu pura i el seu bon gust queden palesos en unes cançons brillants i emotives. El concert de Sharon Corr es farà a la plaça de la Basílica de Castelló d'Empúries i aquest dilluns ja s'ha penjat el cartell d'entrades exhaurides.