Mor un home mentre treballava en una empresa de neteja a Cadaqués

2017-09-12 13:30

A primera hora d’aquest matí agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de Roses han rebut l’avís, per part de la Policia Local de Cadaqués, que un treballador havia patit un accident laboral al garatge de l’empresa de neteja per la qual prestava serveis laborals.

L’accident hauria passat a l’interior del garatge, al carrer Teatre, quan el treballador es disposava a anar a buscar una furgoneta estacionada. Poc després se l’ha localitzat atrapat entre la porta del vehicle i una columna.

Immediatament diverses patrulles del Cos de Mossos d’Esquadra i del Sistema d’Emergències Mèdiques s’han desplaçat al lloc de l’accident sense que hagin pogut fer res per salvar-li la vida. Es tracta d’un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cadaqués.

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.