Molts alcaldes i alcaldesses de l'Alt Empordà animen des de les xarxes socials a participar a les concentracions d'aquest dimecres

2017-09-20 17:00

Moltes poblacions de la comarca de l'Alt Empordà celebraran concentracions avui dimecres a les 8 del vespre per a condemnar les accions repressives del govern espanyol contra la democràcia a Catalunya.

L'alcaldessa de Figueres Marta Felip ha publicat a les xarxes socials "davant la immensa agressió d'avui a les institucions catalanes no ens podem quedar a casa!
A la plaça de l'Ajuntament avui a les 20 hores ens trobarem tots per defensar els drets polítics i les llibertats ciutadanes de Catalunya".

Per la seva part Montse Mindan, alcaldessa de Roses, ha escrit "convoco la ciutadania de Roses a una concentració pacífica i amb serenitat a la plaça Catalunya per condemnar les actuacions d'avui".

L'alcalde de Castelló d'Empúries Salvi Güell ha piulat "tu ets dels que lluites per la llibertat o dels que esperes que t'alliberin? Som-hi tots!" i l'alcaldessa de la Jonquera Sònia Martínez ha convidat a la "concentració pacífica a la plaça Ajuntament per condemnar actuacions d'avui".

Ferran Roquer, alcalde de Borrassà i president del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, ha escrit a Twitter "el Govern està intervingut per l'Estat. Us convoco avui 20h davant l'Ajuntament per mostrar la nostra repulsa a l'actuació Estatal".

En moltes d'aquestes concentracions es llegirà el manifest "Catalunya en estat de setge".