Mishima a Castelló d'Empúries en el darrer concert de Sons del Món

2014-07-30 13:00

Sons del Món, el festival de referència dels amants del vi i la música de les comarques gironines, tanca la seva setena edició amb Mishima. El certamen ha programat al llarg de juliol concerts maridats amb vins de la Ruta del vi DO Empordà, en espais únics i amb encant com el Conjunt Monàstic de Vilabertran, la Ciutadella de Roses i la Plaça de la Basílica de Castelló d’Empúries. 

Aquest divendres els Mishima protagonitzaran un concert especial i únic com tots els que acull la meravellosa plaça de la Basílica de Castelló d’Empúries. David Caraben i els seus presentaran el seu darrer disc, “L’ànsia que cura” amb el què demostraran per què han esdevingut una de les bandes més populars i prestigioses de l’escena pop catalana.

"L'ànsia que cura" és el nou disc de Mishima, un grup que es troba segurament en el seu millor moment de maduresa, però amb moltes etapes musicals encara per cremar. I així és com es percep el Magenc 2013, la tercera anyada d’un vi blanc jove que ha nascut i ha crescut sempre buscant l’equilibri, i que augura grans anyades futures. Un dels grups musicals més respectats tant per la crítica i com pel públic. I és que el Magenc ha estat premiat en totes i cadascuna de les seves anyades. Ambdós han sabut crear un estil propi i característic. Mishima no renuncia ni al virtuosisme musical ni a unes lletres elaborades i a més, mostra tota la seva potencialitat en els seus memorables directes. El Magenc és un vi de vinya vella i autòctona de l’Empordà, elaborat amb molta meticulositat. Desprèn intenses aromes cítriques i de fruita madura, que es transformen en una intensa i marcada acidesa ben equilibrada. 

Les entrades, numerades, costen 20 euros i es poden comprar a www.sonsdelmon.cat