Miquel Gotanegra reelegit president de Roses Comerç

2016-06-27 16:00

L’empresari Miquel Gotanegra ha estat reelegit avui, per unanimitat dels assistents, president de l’Associació de Comerciants de Roses durant l’Assemblea que s’ha dut a terme a la sala de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses.

En l’assemblea s’ha aprovat també la renovació del 50 per cent dels membres de la junta. Destaca com a vicepresidenta i secretària Roser Alabert, com a tresorer Mario Font, i els vocals Guillem Casamitjana, Agustí Ribera, Maria Danés, Encarna Castilla i Silvia Ripoll. A la junta actual hi ha una àmplia representació dels diferents sectors i zones del municipi. L’entitat aplega un centenar d’associats.

En el seu discurs Gotanegra, que afronta el seu segon mandat, ha anunciat que s’ha encarregat l’elaboració d’un full de ruta per dibuixar les linies estratègiques a seguir per l’entitat en els propers anys i s’ha compromés a seguir treballant per continuar dinamitzant el comerç del municipi  per tal que es consolidi com a gran referent, i treballar en equip amb complicitat amb l’administració per donar un millor servei als associats. Miquel Gotanegra és també president de l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus.


 

Lloc de cerca