Millores en les bonificacions del transport Roses-Figueres per a majors de 65 anys

2010-05-24 19:33

L’Ajuntament de Roses aplica a partir d’avui noves millores en la tarifa reduïda que ofereix en el servei de transport regular de viatgers entre Roses i Figueres als majors de 65 anys, tals com un preu més econòmic o la creació d’una identificació que permetrà la recàrrega de viatges i no requereix renovació. A partir d’avui, dilluns 24 de maig, els usuaris beneficiats poden personar-se a l’estació d’autobusos per tramitar el seu nou carnet.

L’aplicació de les noves millores permet als beneficiaris realitzar el trajecte Roses-Figueres o viceversa per tan sols 1 euro, quan fins ara havien de fer-se càrrec del 50% de la tarifa (el preu del bitllet és de 2,75 €). L’Ajuntament ha decidit assumir la resta de l’import en una clara aposta per fer encara més assequible la mobilitat entre la gent gran del municipi, que des de la implantació de la tarifa reduïda el passat mes de juliol, ja ha realitzat un total de 1670 viatges subvencionats.

En un pas més, ha decidit canviar l’operativa d’aquest ajut mitjançant la tramitació d’un nou carnet personalitzat per als bonificats que permetrà gaudir de la nova rebaixa, fer recàrregues de 10 viatges directament a l’estació d’autobusos i poder accedir directament a l’autobús, on només caldrà passar el carnet pel lector habilitat a aquest efecte.

Les noves identificacions es poden tramitar des d’avui mateix a l’estació d’autobusos de Roses, en horari de 10 a 13 i de 16 a 19 h. Els interessats han de presentar un certificat d’empadronament, se’ls farà una fotografia i han d’abonar 2,5 euros per la tramitació del carnet, que té una validesa permanent i no caldrà renovar més.