Més d'un miler de nens i nenes participaran a la Trobada Comarcal de Casals d'Estiu a l'Acustiqueta

2014-08-25 17:30

En el marc del Festival Acústica de Figueres, i dins del seu format familiar, l'Acustiqueta, l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà realitza la Trobada comarcal dels casals d'estiu que enguany arriba a la quinzena edició. Els actes previstos se celebraran el divendres 29 d'agost.

Hi participaran una trentena de casals de les poblacions següents: Avinyonet de Puigventós, Cantallops, Castelló d'Empúries, Figueres, Fortià, Garriguella, l'Armentera, Lladó, Llançà, Navata, el Port de la Selva, Peralada, Roses, Sant Pere Pescador, Ventalló, Vilafant, Vilajuïga, Vilamalla, Vila-sacra i Vilatenim. En total es calcula que hi assistiran unes 1.200 mainades i uns 170 monitors.

Les activitats que es duran a terme començaran amb una cercavila des de la plaça del Gra a la Rambla que començarà a les 10 del matí. A les 11 hi haurà el concert de Reggae per Xics i després es farà el concurs de la Cançó de l'Estiu dels casals.

Disset casals han realitzat un vídeo amb la Cançó de l'Estiu 2014 i la coreografia corresponent que podeu veure en aquesta llista de reproducció del YouTube. Un jurat selecciona els finalistes que faran una petita actuació amb la seva coreografia a la mateixa Rambla. 

En el transcurs de la festa es farà l'entrega d'un obsequi a cada nen participant a la trobada gràcies a la col·laboració de Fruites Hurtós, Fruites Núria i Festival Acústica.