Més de 100 actuacions musicals aquest estiu a Castelló d’Empúries

2016-06-21 13:00

A partir d’aquest cap de setmana de Sant Joan i fins a mitjans de setembre un total 100 activitats musicals animaran carrers i places de Castelló d'Empúries amb propostes musicals i culturals. Més d’un 80% de les activitats seran gratuïtes i destinades a tot tipus de públic. 

El pressupost municipal total que es destinarà a aquesta programació és de 125.000 €, una cartellera formada per activitats municipals pròpies, en col·laboració amb el teixit empresarial com és el MusicEstiu i d’altres en conveni com ara el Festival Sons del Món. 

L’alcalde de  Castelló d’Empúries, Salvi Güell, ha destacat que es tracta "d’apostar fermament per la cultura, tan en quantitat com en qualitat. Invertir en cultura significa invertir en el futur del nostre municipi, oferint als nostres ciutadans i visitants activitats que ens permetran posicionar-nos en primera línia en aquests tipus d’esdeveniments".

Les actuacions musicals més destacades són les de Jordi Savall i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, en el marc del Festival Terra de Trobadors; Noa, els Manel i Sabor de Gràcia dins el Festival Sons del Món, Cris Juanico en el 10è aniversari de la biblioteca Ramon Bordas i Germà Negre, Oques Grasses i Sangtraït Simfònic per la Festa Major. 

Cal destacar que s’ha apostat per la qualitat musical en les dues festes majors: Festes del Carme i Festa de Sant Llorenç. Com ja és tradició cada dimecres hi hauran sardanes a la Plaça dels Homes. 

Finalment de ressaltar la continuïtat de Music Estiu, amb una cinquantena de concerts en diferents places i terrasses de bars i restaurants.

Consulta la programació en aquests cartells
Amb la música a la sang 1
Amb la música a la sang 2