Marc Trayter guanya la Cursa de Muntanya d'Espolla, de Diversport

2012-02-13 17:00

Diversport va organitzar, el passat cap de setmaa,  la Cursa d’Espolla, en la qual van participar 115 atletes, que van realitzar els 15km de cursa.  D’entre els participants, cal destacar el vencedor de la jornada Marc Trayter, de l’Escala, que es va coronar com el vencedor de la prova amb 1h 05’ 33’’. El va seguir  Xavi Llamas, de Roses, a onze segons de diferència (1h 05’ 44’’) i, en tercera posició, Carles Artigas, de la Cellera de Ter, amb 1h 06’ 14’'.  Pel que fa a la categoria femenina, va guanyar la figuerenca Luisa Perales, que va arribar amb 1h 22’ 19’’. La va seguir la veïna de Tortellà, Sònia Bassas, amb 1h 29’54’’ i, en tercera posició, Maria Garcia (Girona), amb 1h 34’ 08’’. Pel que fa a la resta de guanyadors, el primer local va ser Abel Soriano, amb 1h 39’ 16’’; el primer màster va ser el veí de Besalú, Josep Castro (1h 22’); el primer sènior (Marc Trayter), i el primer júnior va ser també Carles Artigas. En la cursa infantil, de 500 m, van participar 21 nens menors de 12 anys. Diversport preparara, per la propera setmana, la Duatló de Darnius.