Lliuren els premis del Concurs de Fotografia del Patrimoni del Consell Comarcal

2015-10-28 12:00

Ahir a la tarda es va celebrar a la sala d'exposicions del Consell Comarcal, el lliurament dels premis de la vintena edició del Concurs de Fotografia del Patrimoni, organitzat per aquesta institució i que enguany ha tingut com a temàtica els fars de la comarca. En total s’han presentat al concurs 51 fotografies.

A l'acte de lliurament hi van assistir el president del Consell Comarcal, Ferran Roquer, els vicepresident Montse Mindan i Joaquim Felip i els consellers comarcals Sònia Martínez i Alfons Vila, que eren membres del jurat, entre altres.

El primer premi ha estat per a José Antonio Fernández de Castro, per la fotografia “Reflex”, del far de S'Arenella. Dotat amb 400 euros i trofeu. El segon s'ha concedit a Alvaro Villoria per la fotografia “Avís de tempesta”, del far de S'Arenella. Dotat amb 200 euros i trofeu. Finalment Núria Sors ha obtingut el tercer premi per la fotografia “Far de Roses”. Aquest està dotat amb 100 euros i trofeu.

L'exposició de totes les fotografies participants es podrà visitar fins al 26 de novembre durant l'horari habitual d'obertura al públic de les oficines del Consell (de 9 a 14 hores, tots els dies laborables).

Lloc de cerca