L'Ingràvid organitza 'Sopars en positiu' per impulsar sinèrgies

2013-03-12 09:00

L’Oficina Creativa Ingràvid proposa una activitat que ha tingut una gran acollida a Barcelona. Es tracta de "Sopars en positiu" que va ser una idea de l’agitador cultural Pierre Roca i que va ser recollida i potenciada pels emprenedors Queta Xampeny i Ventura Garrido, amics i col·laboradors dels directors d’Ingràvid que en conèixer la proposta de seguida van pensar en portar-la a les comarques gironines. 

“Ens cal ajuntar-nos amb gent optimista i contagiar-nos de la possibilitat sortir-nos-en” – argumenta Rafael Camps - “La situació de tristor a la que ens aboquen les xifres que es publiquen respecte l’atur, balanços, etcètera més el ‘sàlvame’ del panorama polític ha de veure’s compensat. Hem de veure que hi ha possibilitats, que hi ha qui fa quelcom i li surt bé, i que és gent propera, normal, com nosaltres.”

Amb aquest propòsit es duran a terme els "Sopars en positiu" al nord de Catalunya, que tindran lloc un dimecres de cada mes. “Començarem a Figueres, i en un segon moment seguirem també per Girona. A banda, en funció de la demanda, ens agradaria portar sopars en positiu a altres poblacions de les comarques gironines”. Les places són limitades per qüestions de que es pugui aprofundir amb el comensal sobre els temes que es tractin.

Entre els convidats hi ha emprenedors de la zona com Josep Serra del Celler la Vinyeta, o Elisabet Blanch, una de les responsables de la moneda virtual Res. També hi haurà altres perfils com ho és el de Josep Maria Virgili, economista i expert en PNL, autor del llibre digital “Els diners i tu: una relació particular” que es pot descarregar a la xarxa. I també es podrà compartir taula i experiència amb en Pau Canaleta, consultor en comunicació.

El funcionament dels "Sopars en positiu" és molt senzill, cal seguir les instruccions que s’expliquen a la pàgina de l’Oficina Creativa Ingràvid i tenir “ganes de conèixer gent nova i impulsar sinèrgies amb aquestes i amb d’altres que ja coneixem”. També es pot seguir tota la informació a les xarxa social Facebook on es penjaran horaris, els noms i perfils dels convidats i les fotografies i altra documentació dels "Sopars en positiu".