Les corals escolars protagonitzen tres cantades a Figueres

2013-05-11 08:00

La 5a edició del Cantània a Figueres, els dies 18 i 19 de maig, posarà el punt i final a una setmana en què la ciutat acollirà diferents actes musicals amb escolars com a protagonistes. 

Aquest diumenge -12 de maig- es celebra la 1a trobada de Corals infantils i juvenils de l’Alt Empordà, on -sota l’organització del servei d’educació de l’Ajuntament de Figueres- corals de la zona interpretaran un repertori variat de peces musicals, mentre es projecten imatges de Pep Ventura. Músic al qual es dedica aquesta primera torbada. 

La música i les corals tornaran a ser les protagonistes a la capital de l’Alt Empordà el proper dimecres, 15 de maig, amb la 19a edició de la Trobada de Corals de Secundària, a partir de les 11.15h al Teatre Municipal el Jardí. Hi participaran més de 600 cantaires d'ESO i Batxillerat de la demarcació de Girona, els quals s’acompanyaran de la música de la Jove Orquestra de Figueres i la Jove Orquestra Versatile del Casino Menestral Figuerenc. 

Finalment el tancament musical de la setmana es farà amb el Cantània. Un important esdeveniment que reunirà més de 700 cantaires, provinents de 19 escoles de l’Alt Empordà -9 de Figueres-, que es repartiran les actuacions entre els dies 18 i 19 de maig a l’escenari del Teatre Municipal el Jardí. Cantània és una producció de l'Auditori de Barcelona i s’organitza des de Joventuts Musicals de Figueres, l’Ajuntament i amb la col·laboració del Servei Educatiu de l'Alt Empordà.