Les bicicletes artístiques d'Empordoneses es traslladen al Celler Espelt

2015-04-08 08:00

El cicle expositiu Empordoneses'15 continua la seva marxa. Després d'haver-se mostrat a la ciutat de Figueres durant tot el mes de març en diferents espais, el proper divendres 10 d'abril trasllada la seva prinicpal exposició, Bici & Art, al Celler Espelt de Vilajuiga. La inauguració serà a les 8 del vespre.

Els participants a la col·lectiva són: Ramon Pujolboira, Laia Bedós Bonaterra, Mònica Grygier, Miquel Duran, Fiona Morrison, Carme Sanglas, Claude Lambert, Jordi Gispert, Narcís Costa, Marta Carreras, Pilar Farrés, Carles Bros, Xavier Raventós, Ramon Fort, Xavier Patxé, Mercè Riba, Rui Gomes, Núria Surribas, Joan  Casellas, Pere Bellès, Alex G Cuadras, Juan Pedro Pérez-Moreno, Wolfgang Berus, Daniel Lleixà, Francesc Pascual, Esther Julià, Patricia González, Ester Baulida, Mercè Cuartiella i Abdon Jordà. Tots 28 han customitzat bicicletes velles de les que utilitza la ONG Bicicletas Sin Fronteras fins a convertir-les en obres d'art.

Durant la inauguració, es podrà gaudir de la performance de dansa '...I les bicicletes ja no hi són', de la companyia de dansa Col·lectiu El Paller. I de l'acció VSMDPF2 (La vida secreta de Marcel Duchamp prop de Figueres) de Joan Casellas. La presentació de l'acte anirà a càrrec d'Enric Tubert.