Les activitats de Llançà Summer arriben als 18.000 usuaris

2017-09-20 10:00

El programa d’activitats Llançasummer 2017 ha tingut una bona acceptació a l’estiu 2017 amb la participació de 18.000 usuaris a les 500 activitats, les quals en la seva majoria gratuïtes,  que s’han proposat des de l’Àrea de Turisme de Llançà.

El programa de visites guiades gratuïtes, s’ha consolidat amb una mitjana de 21 usuaris per visita, tot mantenint el bon  índex de participació de  la temporada passada. El programa , que enguany  feia 13 anys  ha ofert  8 visites guiades setmanals: “Essència  de Cap de Ras”, “Nit d’estels a l’Albera”,  “Llançà i el Parc Natural de Cap de Creus” i  “Llançà Medieval teatralitzat” ; visites troncals, que ja es van fer amb molta participació la temporada anterior.

I a la seva vegada, s’han proposat com a activitats ideals per fer en família; “Un passeig en família pel Camí de Ronda”, “Els tresors del Mar”, “Animals i animalons de l’Albera” i “ La Porta d’entrada al Cap de Creus by Museu de l’Aquarel·la de Llançà”.

El servei de Biblioplatja del Port que ha funcionat diàriament de 10 a 14h i  s’ha  consolidat a la Platja del Port amb gairebé 7.000 usuaris.

El servei de Tallers Infantils ha continuat amb la línia del 2016 amb més de  4.000 nens i nenes que han pogut gaudir de manualitats i tallers diversos en els racons de la Platja del Port (cada dia de 17 a 20h) , Platja de Grifeu (cada dia de 10 a 14h) i a la Plaça Major (dimarts, dijous i dissabte de 18h30 a 20h30).

Els altres programes d’activitats han funcionat correctament com són  el “Ioga Sunrise & Sunset” a les platges de Llançà, els espectacles Infantils, el “Music & Wine”, El “Trail Running Tramuntanya”,  “Zumba”, les sortides de natació a mar obert “Swim Llançà” i el programa “Senderisme a Llançà”.

També cal destacar els més de 6.000 usuaris que han utilitzat el LlançàBus durant aquest estiu 2017.

Des de l’Àrea de Turisme de Llançà es valoren molt positivament aquestes dades fet que demostren que es tracta d’un programa d’activitats molt consolidat a Llançà i molt enfocat a la tipologia de turisme que té el municipi, on destaca el turisme familiar i el turisme amant de les activitats esportives outdoor.

El fet d’allargar el programa i fer-lo coincidir amb el calendari de vacances escolars (des del 23 de juny a l’11 de setembre) ha estat un encert ja que s’ha augmentat notablement el nombre d’usuaris i s’ha pogut oferir les activitats a tots aquells que fan vacances al juny i setembre.