L'equip belga Hayabusa guanya els Wind Games del Túnel de Vent

2014-01-18 20:00

El Túnel de Vent d'Empuriabrava ha estat l'escenari aquest divendres i dissabte de la 1a Competició Internacional de vol indoor a Espanya, els Wind Games 2014. Un torneig que ha reunit els millors especialistes de vol acrobàtic, entre ells els actuals campions del món de paracaigudisme, els americans Arizona Airspeed. Els campions però han estat l'equip belga Hayabusa.

Els equips francesos Aerodyne, Team 4Speed i l'equip local Windoor s'emporten els primers premis de les categories FSF, VF i 2Way Dynamic, respectivament.  

Els Wind Games s'han convertit en un gran espectacle visual que ha atret  centenars de persones a les instal·lacions del Túnel de Vent. És la primera vegada que Espanya acull una prova d’aquestes característiques.

La dotació del premi és de 37.000 €, que s'han repartit entre les diferents categories que entraven a competició (FS / VFS / 2WD).

Els Wind Games han comptat amb la participació d'equips procedents dels Estats Units, Bèlgica, Holanda, França, Polònia, Suïssa, Itàlia, Regne Unit, Mònaco, entre altres països, i ha reunit 22 equips experimentats en vol indoor amb més de 70 voladors professionals.