L'aeroport de Perpinyà vol captar clients empordanesos i gironins

2015-03-31 13:30

L'aeroport de Perpinyà aposta per convertir-se en un dels aeroports de referència del triangle Tolosa – Montpeller – Barcelona, tant pel que fa als habitants de la Catalunya del Nord, com pel que fa a l'àrea que inclou ciutats com Figueres i Girona. Per aquest motiu durant aquesta primavera l'aeroport realitzarà tota una serie d'accions de comunicació, publicitat i contactes per fer conèixer la seva proposta de vols i destinacions.

La vocació transfronterera de l'aeroport posa a l'abast d'aquest públic onze destinacions, amb centenars de connexions, a una hora de Girona, Figueres, Olot i les àrees d'influència d'aquestes poblacions, i vol aprofitar les possibilitat de l'alta velocitat ferroviària per apropar l'aeroport a nous públics. En paraules del seu director, Denis Leluc, «l’aeroport de Perpinyà ofereix una alternativa a l'oferta lowcost de Girona i se situa més a prop per als habitants d'aquesta àrea que l'aeroport d'El Prat». A més Leluc considera que «les dimensions de l'aeroport de Perpinyà permeten agilitzar i fer més fluids els procediments dels viatgers».

A partir del 29 d'abril i fins el 24 d'octubre hi haurà un vol de Perpinyà a Madrid-Barajas. La línia funcionarà dos dies a la setmana, els dimecres i diumenges. El preu serà de 117 euros l'anada i tornada. L'objectiu de la companyia Air Nostrum, filial d'Iberia, és omplir del “seixanta al setanta per cent el primer any”, segons reconeixen fonts de la companyia. Air Nostrum, també oferirà un enllaç Perpinyà-Eivissa entre el 28 de juny i el 31 d'agost.

Actualment des l'aeroport de Perpinyà es pot volar a París, Còrsega, Lille i Nantes a l'Estat francès, a Londres, Southampton i Birmingham al Regne Unit, a Dublín i a Brussel·les. Aquestes connexions permeten enllaçar amb nombroses destinacions més. El nombre de viatgers de l'aeroport de Perpinyà els primers mesos del 2015 ha pujat una mitjana del 15 per cent.