La Schubertíada de Vilabertran programa quinze concerts

2016-08-17 14:00

La  Schubertíada de Vilabertran comença aquest dijous, a les 21.30 hores, amb el recital de la soprano Juliane Banse i del pianista Wolfram Rieger  En total, s’han programat quinze concerts amb artistes de gran prestigi internacional com Matthias Goerne, Khatia Buniatishvili i el Quartet Casals, i amb el debut d’artistes que estan triomfant a Salzburg i Lucerna, com la soprano Anna Lucia Richter, el tenor Mauro Peter i el pianista Daniel Kharitonov.

Durant el Festival, que se celebrarà del 18 d’agost al 3 de setembre, es podrà gaudir de matinals “Bach & breakfast” i dels concerts de la tarda, on actuen joves talents. Concerts memorables en l’incomparable marc de la Canònica de Santa Maria de Vilabertran, on es crea una atmosfera favorable per a gaudir de la música més intensa.

La Schubertíada de Vilabertran, és una activitat organitzada per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i l’Associació Franz Schubert. Una proposta que forma part de les activitats programades per aquest estiu als museus, monuments i jaciments de la Generalitat de Catalunya, per a gaudir de la cultura i del ric patrimoni cultural català, fer-lo visible, dinamitzar-lo, socialitzar-lo i apropar-lo a la ciutadania i a l’entorn local.

La soprano Juliane Banse obre la Schubertíada