La programació nadalenca dinamitzarà els carrers i comerços de Castelló d'Empúries

2013-12-11 08:00

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries presenta una programació de Nadal farcida d’activitats infantils i familiars que es duran a terme al carrer durant les festes de Nadal amb l’objectiu de dinamitzar els carrers, els comerços i les empreses del municipi.

Enguany Castelló d’Empúries, dóna un tomb al clàssic Parc Infantil, i enceta un nou projecte: Eixanaca al Carrer! que inclou gairebé una trentena d’activitats de carrer adreçades als nens i nenes. De manera que l’Eixanaca es celebra en espais oberts, pels carrers i places de tot el municipi, en comptes de realitzar-se en un recinte tancat com la Sala Polivalent o el Pavelló Municipal.

La programació, que s’inicia el 18 de desembre i finalitza el 5 de gener amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient, inclou el caga tió, cantada de nadales, tallers, animació infantil amb diversos grups com País de Xauxa, El Pot Petit, i Tonietti i d’altres, xocolatades, inflables gegants, gimcana, festa de cap d’any infantil amb La Dinamo, circuits de cotxes elèctrics, entre d’altres. La nova programació s’afegeix a la clàssica de cada any com és el carter reial i l’arribada dels Reis Mags a càrrec de la Comissió de Reis.

Una de les activitats estrella és la primera edició del Pessebre Vivent, una novetat a càrrec de les entitats del municipi, que es durà a terme el dia 26 per la tarda amb personatges vius i aprofitant un entorn únic com és el centre històric del municipi.

A banda de la programació infantil, i del Pessebre Vivent, hi ha previstes moltes més activitats complementàries com ara visites guiades, quines o  exposicions que podeu consultar a l’Agenda de Nadal.