La FE Figueres empata a 6 amb el Santa Helena

2012-04-08 21:00

Primera part molt igualada entre la Fundació i la selecció de Santa Helena, on els figuerencs van saber treure més profit de les seves ocasions. Ben aviat s'avançaven els locals mitjançant Linares, amb un xut llunyà que el porter rebutjava de manera desafortunada. Els anglesos buscaven l'empat donant una molt bona imatge al municipal figuerenc, però Toni evitava en més d'una ocasió que el marcador es mogués. La insistència visitant va obtenir el seu premi quan només tres minuts més tard, quan Jon igualava l'encontre després d'una errada defensiva greu. El conjunt figuerenc, molt mermat d'efectius, ho seguia intentant però sense massa claredat, a causa del bon posicionament del conjunt de Santa Helena. Al segon temps, el panorama canviava totalment, els anglesos  apoderaven una mica més del domini del partit i posaven setge a la porteria blanc i blava, no obstant, Linares convertia en gol la primera ocasió de perill del conjunt dirigit per Jaume Abulí. Dos minuts letals del combinat de Santa Helena, els permetien capgirar el marcador i posar-se amb un 2-4 gràcies als gols de Joel, Demir i Sinan. Encara no estava tot dit, i l'experiència del figuerenc Roberto va ser fonamental per tornar a posar el partit en taules. El partit estava revolucionat, i novament van ser els anglesos qui en van treure petroli, i Bruno i Sinan donaven avantatge al combinat anglès, un resultat que semblava definitiu. En els darrers dos minuts, el conjunt local va resucitar amb dos gols de Roberto i l'internacional figuerenc Víctor, que deixaven el marcador en taules definitivament.