La CUP donarà a conèixer a principis de febrer les 5 persones que encapçalaran la llista per Figueres

2015-01-25 09:30

221 persones han participat a la votació dels precandidats que opten a encapçalar la llista de la CUP a les eleccions municipals a Figueres. S'ha celebrat entre els dies 22 i 24 de gener al local del carrer Sant Llàtzer. La metodologia per escollir els candidats que ha plantejat la formació independentista ha generat "interès entre la ciutadania aconseguint una participació elevada". 

L'ordre dels precandidats que han acumulat més votacions és: 1. Natàlia Sànchez; 2- Lluís Armengol; 3- Enric Capalleras; 4- Montse Boher; 5- Toni Garcia; 6- Joanjo Bosch; 7- Eva Puig; 8- Oriol Turró; Cristina Vallès; 10- Aleix Jiménez. Al llarg de la setmana que ve es mantindran converses amb les 5 persones amb més puntuació tenint en compte la llei de paritat. Aquestes converses han de portar a definir l'ordre de les 5 primeres persones que encapçalaran la llista i que es faran públiques la primera setmana de febrer.

Per la CUP el procés participatiu iniciat al setembre amb els grups de treball per definir el programa electoral i ara amb aquest que defineix els primers llocs de la llista, referma una nova forma de fer política i situa la candidatura com a clau de canvi per Figueres. En aquest sentit, la formació independentista assegura que els darrers mesos han eixamplat de forma important el suport al projecte transformador i de canvi de model que  plantegen per la capital empordanesa.