La Comissió informativa de serveis a les persones sol·licitarà dilluns la dissolució del Consorci del Museu de l’Empordà

2014-10-23 16:30

D’acord amb el full de ruta traçat, l’Ajuntament de Figueres inicia els tràmits per a la dissolució del Consorci del Museu de l’Empordà. Dilluns vinent, a través de la Comissió de Territori i Serveis a les Persones es sol·licitarà al Consell Plenari del consorci que iniciï la tramitació per a la dissolució de l’ens, per mutu acord de les parts, i de conformitat amb el establert en els estatuts del mateix.

Tal com es va explicar divendres de la setmana passada en roda de premsa, la dissolució de l’ens que gestiona el Museu de l’Empordà comportarà també l’acomiadament de la direcció actual, que ocupa aquesta plaça com a personal eventual de confiança. La gestió del Museu de l’Empordà, arran de la dissolució del consorci, passarà a dependre directament de l’Ajuntament de Figueres.
 
La dissolució de l’ens no suposa ni un qüestionament de l’equipament com a servei públic, ni una minva dels seus recursos sinó tot el contrari, pretén fer més eficaços i eficients possibles els recursos que s’hi dediquen.