La Colla Castellera Figueres ha fet una actuació cercavila a l'Estartit

26.06.2017 10:00

Aquest diumenge la Colla Castellera de Figueres ha actuat a l'Estartit en la ja tradicional actuació/cercavila acompanyats de la Colla gegantera Xiscu i Remei. L'actuació, ha començat puntual davant l'oficina de turisme i ha transcorregut pels carrers de la vila acompanyats de vilatans i turistes curiosos. Els castells que han realitzat els liles són el Pd4ps, 3d6, 4d6a, 3d6a, 5d6, 2Pd4 amb moltes estrenes als troncs.

La setmana que ve, a Figueres, la Colla encara la seva segona gran diada a casa, la Diada de Sant Pere, acompanyats dels Marrecs de Salt, els Xerrics d’Olot, i dels Esperxats de l’Estany, a les 11:30 a la Rambla de Figueres. La Colla prepara aquesta actuació plantejant una diada de màxims i espera dur els seus millors castells.

De cares a aquesta diada, la Colla Castellera de Figueres ha encetat una campanya promocional utilitzant el vídeo que es pot veure al següent enllaç, basat en el gag del Polònia del "Despacito".

Volver

Buscar en el sitio

© 2006-2017 Tramuntana TV

Queda prohibida la reproducció dels continguts sense autorització expressa. Article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual