La cadena de restaurants asiàtics UDON ha obert al Gran Jonquera

2016-06-14 10:00

La primera cadena de restaurants asiàtics del país, UDON Noodle Bar, ha obert aquest mes de juny el restaurant número 35 al centre comercial Gran Jonquera Outlet & Shopping, reforçant així la seva presència al nord de Catalunya. Fins ara UDON disposava d'un establiment al centre de Girona.

El nou UDON Jonquera té una superfície d’uns 180 m2 i una capacitat per a uns 90 comensals. El local, ubicat a la zona de restauració del centre comercial referent del Nord de Catalunya, consolida la nova línia de disseny UDON, amb un nou estil de decoració més càlid que recorda els orígens de les tabernes japoneses, sense perdre el toc casual i informal que ha definit la línia d’estil d’UDON des dels seus orígens.

UDON Noodle Bar & Restaurant UDON és una cadena de Noodle Bars inspirada en els UDON Ya japonesos amb més de 400 anys d’història i està especialitzada en l’elaboració de fideus orientals o noodles. La cadena UDON Noodle Bar & Restaurant va celebrar al 2014 10 anys des que va obrir el seu primer restaurant ubicat al barri del Born de Barcelona i durant aquests anys ha apostat per un producte fresc i per la matèria primera d’origen. Actualment, la carta inclou més de 15 receptes de noodles realitzades amb diferents tipus de fideus tradicionals de la cuina asiàtica, entre els quals destaquen: UDON (fideu gruixut fet amb farina, aigua i sal), Soba (fideu prim fet amb farina, aigua i sal) i fideu prim d’arròs.

La cadena aposta, a més, per una àmplia varietat de tapes japoneses o izakayas, entre les quals destaquen els yakitoris o les broquetes de pollastre, tofu, verdures o llagostins; així com tempures i gyozas. Completant aquesta carta, també trobem una proposta d’arrossos variats, plats vegetarians, amanides i postres d’inspiració japonesa. La carta destaca, a més a més, per la qualitat de la matèria primera i l’ús de producte fresc i de proximitat (quilòmetre zero). Es pot gaudir dels seus saborosos plats al restaurant o per emportar.