La Guàrdia Urbana deté dues persones com a presumptes responsables de la crema de vehicles a Figueres

2010-11-18 17:00

Agents de la Guàrdia Urbana han detingut, aquesta matinada, a dues persones, com a presumptes autors d’un delicte de danys causats mitjançant incendi. Els detinguts són F.J.C. veí de Figueres i de 31 anys d’edat, i A.S.J, de 20 anys també veí de Figueres.

Segons informa la policia figuerenca, els fets han tingut lloc sobre les 02:30 hores de la matinada d’avui, quan s’ha rebut l’avís d’un ciutadà que havia sentit fressa de vidres trencats prop de la plaça El·líptica, identificant a dos possibles sospitosos , els quals marxaven del lloc direcció carrer Hortes.

Dotacions de la Guàrdia Urbana s’han dirigit al lloc dels fets, localitzant al carrer Hortes a les dues persones que responien a la descripció facilitada pel testimoni. Precisament, els dos individus tenien diferents encenedors i un d’ells restes de sutge a les mans.

Mentrestant, una altra dotació policial comprovava l’estat del vehicle, el qual començava a cremar, activant el servei de bombers. Tot i els intents dels serveis d’emergència per apagar el foc, un vehicles ha quedat completament calcinat i dos més s’han vist afectats per les flames.

Una vegada detinguts per delicte de danys causats mitjançant incendis, la Guàrdia Urbana ha lliurat els individus als Mossos d’Esquadra, per investigar la seva possible implicació amb altres fets de similars característiques que s’han produït a la ciutat els darrers mesos. Circumstància que havia generat la creació d’un dispositiu conjunt entre la Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra amb l’objectiu de localitzar-ne als autors.



Foto arxiu