Jornada solidària a l'Hotel Cala Jóncols a favor de l'alimentació infantil

2016-08-20 17:30

L’Hotel Cala Jóncols de Roses, situat a tocar del terme municipal de Cadaqués en ple parc natural del Cap de Creus, ha dut a terme avui, a les instal·lacions del complex hoteler, una jornada solidària a favor de l’alimentació infantil. Els diners que es recaptin es destinaran a  Creu Roja per contribuir a la campanya que l’entitat ha posat en marxa aquest estiu sota el lema “Donem-li la volta per omplir el plat”. Amb aquesta iniciativa Creu Roja busca el suport de la ciutadania, empreses i administracions per garantir que tots els infants tinguin un plat a taula.

A la jornada solidària de l’Hotel Cala Jóncols hi han col.laborat els artistes Dolors Ventós, Narcís Costa i Joan Comella, que  han pintat cinc plats de ceràmica de la Bisbal d’Empordà. “La idea era omplir el plat amb racions d’art perquè es converteixin en aliments per als nens i nenes que ho necessitin” segons han manifestat els artistes.

A partir d’avui els plats amb les creacions dels tres artistes estan exposats a l’Hotel Cala Jóncols i s’han posen a la venda entre els assistents a la jornada que hi estiguin interessats en col.laborar amb la causa. També se’n poden adquirir a traves del web wwwcalajoncols.com.

A més, dins la jornada solidària, se celebra un mercat d’artesania a càrrec de Somni D4, un grup de dones de la comarca que treballen en tasques relacionades amb el món de la decoració i l’artesania. Hi ha estands de decoració, de bijuteria i de productes fets a mà. I al vespre, la jornada acabarà amb música en directe amb el grup  figuerenc de rumba, Merkado Negro; i una sessió de cocteleria.